Vojvodina desetkovana pred meč sa Slobodom

Fudbaleri Vojvodine u današnjoj utakmici protiv Slobode žele sva tri boda, iako trener Novosađana Dejan Vukićević neće moći da računa na skoro polovinu standardnih prvotimaca.
Fudbaleri Vojvodine u današnjoj utakmici 19. kola protiv Slobode žele sva tri boda, iako trener Novosađana Dejan Vukićević neće moći da računa na skoro polovinu standardnih prvotimaca.

Parne kartone imaju Mitošević, Vulićević, Trajković i Pavlović, dok je pod znakom pitanja i napadač Abubakar Oumaru. Vukićević je ranije najavio da će protiv Slobode odmoriti Stefena Apiju, umesto koga će na teren najverovatnije istrčati Ađuru, dok će se na klupi seniorske ekipe po prvi put naći omladinci Bojan Nastić i Šaleta Kordić.

Šef stručnog štaba crveno-belih nije želeo da komentariše incidente na predhodnoj utakmici koju je Voša igrala u Novom Pazaru, ali kaže da bi voleo da njegova ekipa svaku utakmicu igra pred punim tribinama i u atmosferi naelektrisanoj sportskom pozitivnom energijom.

Crveno-beli će sa centra stadiona "Karađorđe" krenuti u 17h. Cene karata su standardne - 100, 200 i 300 dinara.

  • ALUMNI

    16.03.2012 14:06
    SAMO TI VOJVODINO LJUBAVI
    Sutra igra Vojvodina, dovoljan razlog da se ode na Karađorđe.......
  • cene

    16.03.2012 13:08
    karata
    PAPRENE !

    Ne vredi to 100 din !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.