Kreće polufinale odbojkaškog plej ofa

U nedelju startuje polufinale odbojkaškog plej ofa, u kojem Vojvodina igra sa ekipom Radničkog.

U nedelju startuje polufinale odbojkaškog plej ofa, u kojem Vojvodina igra sa ekipom Radničkog.

Kao bolje plasirani na tabeli, Kragujevčani će imati prednost domaćeg terena, pa će tako prve dve utakmice biti odigrane u Kragujevcu - u nedelju od 19 časova i u četvrtak, a crveno-beli priželjkuju bar jedan brejk.

Šef stručnog štaba Nikola Salatić očekuje teške utakmice. "Radnički ima nekoliko iskusnih igrača. Imaju skockanu ekipu i ovo je za njih, zbog lošeg rezultata u Kupu, prilika da se vade i da sezonu ipak učine uspešnom. No, i mi smo pokazali da imamo kvalitetan tim, da svako može da preuzme ogovornost i nadam se da će tako biti i u Kragujevcu", istakao je Salatić.

U finale će se plasirati tim koji dođe do tri pobede. Drugi polufinalni par su Crvena zvezda i Partizan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.