Počinje SP juniora u hokeju na ledu

Svetsko juniorsko prvenstvo grupe A Druge divizije u hokeju na ledu počinje u utorak na Spensu.
Svetsko juniorsko prvenstvo grupe A Druge divizije u hokeju na ledu počinje u utorak na Spensu.

Na prvenstvu koje će trajati od 20. do 26. marta 2012. godine igraće reprezentacije Srbije, Kine, Islanda, Estonije, Španije i Australije.

Selekciju Srbije vodiće veteran Aleks Anđelić, koji je tokom višedecenijske uspešne karijere radio u Kanadi, Holandiji, Nemačkoj i Švajcarskoj. Promociju radi i bivši NFL igrač Kit Ekton, koji je 1988. bio član generacije Edmonton Ojlersa koja je osvojila Stenli kup predvođena Vejnom Greckim.

Turnir počinje u utorak u 13 časova, duelom Estonije i Australije, a Srbija startuje utakmicom sa Islandom od 20.30 časova. Slede utakmice sa Španijom (sreda), Kinom (petak), Estonijom (subota) i konačno Australijom (ponedeljak), sve počinju u 20 časova.

Srbiju će pored hokejaša predstavljati i linijske sudije Davor Bogdan i Tibor Fazekaš.

U grupi B od 31. marta do 6. aprila u Herenvenu se igra grupa B istog ranga, pored domaćina Holandije igraju još Hrvatska, Rumunija, Litvanija, Velika Britanija i Južna Koreja.

  • mama koja zna

    20.03.2012 16:40
    posto je medijski sve izvanredno propraceno ocekujem punu ledenu dvoranu.
    omogućeno je dvojici ljudi koji su uništili hokej u novom sadu da se pojave kao "organizaori" i da uzmu novac.
    sramota za sve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport