Vojvodina nerešeno protiv Borca

Fudbaleri Borca i Vojvodine igrali su nerešeno 0:0 u prvom meču polufinala Kupa Srbije.
Fudbaleri Borca i Vojvodine igrali su nerešeno 0:0 u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

Utakmica je odigrana pred oko 2.000 gledalaca u Čačku, a revanš je zakazan za tri nedelje (11. aprila) u Novom Sadu.

U prvom poluvremenu, Novosađani su imali veći posed lopte (62:38) i više šuteva na gol (7:2), ali su domaći prvi ozbiljnije pripretili preko Kneževića u 16. minutu, kada je dobro reagovao Supić. S druge strane, iako su imali inicijativu, gosti su samo jednom opasno pripretili Babalju i to tek u poslednjem minutu prvog poluvremena. Mitošević je izveo slobodan udarac, ali golman Borca je sprečio da lopta uđe u mrežu.

U drugom delu meča, prva šansa viđena je u 55. minutu, kada je Moreira iz slobodnog udarca maestralnim lobom iznenadio sve fudbalere Borca i uposlio Abubakara. Kamerunac je glavom pokušao da savlada Babalja, ali je golman Čačana odbranio njegov udarac. I dalje su Novosađani bili ti koji su diktirali ritam, ali je primetna bila i nervoza u njihovim redovima što ne uspevaju da stvore pravu priliku pred golom Borca. Ipak, posle šestog kornera za Vojvodinu u 78. minutu, Smiljanić je glavom pokušao da postigne pogodak, ali je Babalj ponovo bio uspešan.

U 85. minutu, stopostotnu priliku propustio je Milan Bojović. Moreira je uputio pas u šesnaesterac, Škuletić propustio loptu, a Bojović sa pet metara šutirao tik pored stative. Samo četiri minuta kasnije, Mitošević je sjajno izveo slobodan udarac i šutirao pravo pod prečku, ali je Babalj izbio loptu u korner.

U samoj nadoknadi izgubljenog vremena, u 93. minutu, Vulićević je iz auta ubacio loptu u kazneni prostor Borca. Škuletić je došao do lopte i snažno šutirao, ali je ovoga puta stativa bila saveznik Čačana. Ostalo je 0:0, sa čime svakako zadovoljniji mogu biti domaći, koji će u revanšu sigurno tražiti svoju šansu za veliko finale. Naravno, Vojvodina i dalje ostaje favorit u ovom dvomeču i bilo bi zaista veliko iznenađenje ukoliko ne uspe da eliminiše Borac.

  • Vojvosadjan

    22.03.2012 11:11
    @ o cemi bre vi pricate ... naravno da se organizuju pokreti po gradovima Vojvodine..samo ime kluba ti kaze .. "Vojvodina"!!!
  • NSremac

    22.03.2012 10:11
    Finale
    Dakle, finale na prepunom renoviranom Karađorđu - Crvena Zvezda:Borac !!!
  • o cemi bre vi pricate

    22.03.2012 09:15
    slaninari
    organizujete pokrete u somboru, kikindi....DB fazoni. ( finansiraju vas autonomasi )
    a pricate pricu da ko navija za tim iz drugog grada da je nula od coveka. sami sebi kontrirate !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.