Vukićević: "Publika nam neće biti naklonjena"

Fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju ekipu Jagodine u okviru 21. kola šampionata.
Fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju ekipu Jagodine u okviru 21. kola šampionata.

Trener Dejan Vukićević može da računa na skoro kompletan tim, ali dodaje da je njegova ekipa u poslednjih 15 dana odigrala čak pet utakmica, zbog čega bi i protiv Jagodine trebalo očekivati dosta rotacija u timu. On dodaje da će zbog prošlonedeljnog poraza od OFK Beograda biti posebno koncentrisani.

"Nama je pobeda imperativ i svesni smo nećemo lako doći do bodova jer je Jagodina dobro organizovana ekipa koja ima odličnu kontru. Pored toga, svesni smo da nam i publika neće biti naklonjena posle poraza na Karaburmi", kaže Vukićević.

Meč na "Karađorđu" počinje u 15h. Cene karata su 100, 200 i 300 dinara.

  • paolo

    31.03.2012 10:18
    ...
    Jedan je Milinkovic Zoran!!!
    Jasare, odlazi!
  • Ksze

    31.03.2012 09:28
    Nek ti je sa srećom
    Daj Bože da danas poslednji put vodiš FKV!
  • Ma

    30.03.2012 14:39
    jok
    to mislis, tapsacemo ti jer unistavas vojvodinu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.