Batino obezbeđenje napalo navijače?

Nakon poslednjeg zvižduka na jučerašnjoj utakmici između Vojvodine i Jagodine, obezbeđenje predsednika kluba Ratka Butorovića nasrnulo je na jednog od navijača na istočnoj tribini koji su uzvikivali "Uprava napolje", piše sportski sajt Kapiten.
Nakon poslednjeg zvižduka na jučerašnjoj utakmici između Vojvodine i Jagodine, obezbeđenje predsednika kluba Ratka Butorovića nasrnulo je na jednog od navijača na istočnoj tribini koji su uzvikivali "Uprava napolje", piše sportski sajt Kapiten.

U razgovoru za taj portal, direktor marketinga FK Vojvodina Petar Nikolić nije potvrdio, ali ni demantovao ovu priču.

"Iz privatnih razloga, sa stadiona sam otišao pet minuta pre kraja utakmice, tako da ne znam šta se desilo. Upravo se vraćam za Novi Sad. Imaću sastanak sa upravom kluba, pa ću videti o čemu se radi", kaže Nikolić.

Nikolić demantuje da zna bilo šta o napadu na navijače, i napominje da je to što neko protestuje zbog uprave sasvim legitimna stvar. "To je potpuno normalno. Ja niti pridajem preveliki značaj tome, niti umanjujem želju tih ljudi da rezultat bude bolji. Ništa drugo ne prepoznajem u tome. Svako ko ne vidi da je klub na mnogo višem nivou nego što je bio, nije dobronameran, ali naravno, legitimno je što neko smatra da rezultati mogu biti još bolji kroz promenu uprave. To je pravo svakog navijača i lično ne vidim problem u tome", ističe Nikolić.

S druge strane, predsednik Ratko Butorović za Mondo kaže da tuče na istočnoj tribini nije bilo. Ipak, priznaje da je bilo prepirke.

"Da, bilo je, ali bude ih i u porodici, a kamoli ovde kada je ovakav naboj". On je pojasnio šta se dogodilo.

"Na Istoku je uvek grupa navijača pod imenom 'Stara garda'. Tu su 20-ak godina i izuzetno ih cenim. Oni su izrazili nezadovoljstvo prema igračima i potpuno su u pravu. Učinili su to na umeren način, bez ijedne uvrede. Međutim, postoji grupica koja je non-stop vulgarna. Zaista zaprepašćujuće. Prišli smo im šef struke i ja, a onda im je Vukićević rekao da uprava nije ništa kriva već je odgovornost preuzeo na sebe i igrače. Dakle, garantujem da tuče nije bilo", zaključio je Butorović.
  • 02.04.2012 16:01
    Sramota za Igora da ovoga tolerise
  • Podbarac

    02.04.2012 08:42
    Neka ga tuce
    To su ti navijaci Vojvodine,jedan mazgov tuce navijaca a ostalih 200 cute i gledaju.Posto on placa neke navijace onda moraju da cute.Stara garda je uvek bila korektna i nikada nije priznavala celnike kluba koji su tu iz interesa i nemaju Vojvodinu u srcu.Dubroja je iz Knina,Gajic iz Markusice kod Osijeka a Bata iz Niksica,sami ste birali te kontroverzne biznismene tj.gangose pa sada vadite oci sa njima ,Vi koji se predstavljate kao Firma.Nama matorima Bata ne moze nista osim da nas poljubi u d..e.Pozdrav sa Podbare.
  • 01.04.2012 16:33
    Autohtani Vojvodjan
    Bata nas varoski je jedan posten dobronameran domacin i poduzetnik pa
    sve ove zlurade komentare ja moradem ostaviti po strani. Jer iz nji viri Ljubomora,
    to je jer se kod nas nadjedu svakojaki kukac koji znade da nadje zamerku ovagko tolerantnom gosponu, gospon Bati nasem varoskom ,odj vodj!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.