Voša protiv Partizana traži izlaz iz krize

Fudbalere Vojvodine u 22. kolu Superlige očekuje težak izazov, jer putuju u Beograd u goste šampionu, ekipi Partizana.
Fudbalere Vojvodine u 22. kolu Superlige očekuje težak izazov, jer putuju u Beograd u goste šampionu, ekipi Partizana.

Trener crveno-belih Dejan Vukićević kaže da je svestan te činjenice, kao i da je protivnik njegovog tima daleko kvalitetniji od svake ekipe sa kojom Vojvodina ovog proleća nije uspela da izađe na kraj.

"Ja mislim da nam ovaj meč ipak dolazi u najboljem mogućem momentu, jer je najbolja prilika da pokažemo kvalitet i vratimo se u neke normalne tokove. Imamo kvalitet, a ova utakmica će biti za igrače od kojih se najviše očekuje. Oni su u obavezi da pokrenu ovaj tim. Mislim da će ambijent biti fantastičan i inspirativan", optimista je Vukićević.

Podsetimo, današnji meč crveno-belima dolazi posle serije od tri utakmice bez pobede, ali i pored toga trener Novosađana veruje u svoju ekipu i najavljuje da ekipa sa "Karađorđa" danas ide na sva tri boda.

Utakmica na stadionu Partizana počinje u 18.30. ’Crno-beli’ trenutno vode na tabeli sa šest bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde i čak 17 više od Vojvodine, koja je treća.

  • ZiZu

    04.04.2012 07:39
    @Novosadjanin
    Dragan Đurić.

    Toliko.

  • Novosadjanin

    04.04.2012 07:24
    Stara ljubav
    Eto prilike da se vodje Firme podsete svoje stare ljubavi Partizana.

    Na sta je spao ovaj klub, da ga vode neki "biznismeni", koji placaju navijace ( gomilu likova koje su oterali Grobari ), a sportski direktor navijac Zvezde.

    ps.Vaduz, Metalac, cuveni Lucani...Bato ko je sledeci ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport