FK Vojvodina: Srpski fudbal dotakao je dno

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je povodom spornih odluka na utakmici sa Partizanom koju su Novosađani izgubili sa 4:1 da je "srpski fudbal dotakao dno" i da je "na apartima za disanje", kao i da "vreme neumitno prolazi, a da niko ništa ne preduzima".

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je povodom spornih odluka na utakmici sa Partizanom da je "srpski fudbal dotakao dno" i da je "na apartima za disanje", kao i da "vreme neumitno prolazi, a da niko ništa ne preduzima".

- Akteri i organizatori scenarija viđenog na utakmici na stadionu Partizana očigledno nisu svesni da ovakvim ponašanjem i sami tonu u glib iz koga se neće izvući bez obzira na svoju neviđenu drskost i osionost. Vreme neumitno prolazi, a niko ništa ne preduzima. "Osvajaju" se titule, svake godine "fudbal nam je sve regularniji", sa lica fudbalskih moćnika ne silaze osmesi, a onda dođu jul, avgust i Evropa. A tamo nema Veselinovića i Grujića - navodi se, između ostalog, u saopštenju.

FK Vojvodina je ujedno pozvala sve ljubitelje fudbala da posete njihov sajt na kojem su "ne samo žalosne činjenice i greške ljudi sa pištaljkom, nego i njihova šaputanja, osmehe, nekulturu i podlost".

Podsetimo, susret u Beogradu Vojvodina je završila sa dva igrača manje, a crno-beli su trijumfovali sa 4:1

  • Rođeni Detelinarac

    06.04.2012 18:25
    @FKNS
    Nije FKNS već RFK Novi Sad. Prvo to da znaš, a drugo da li ti je poznato ko je vaš finansijer(da nije rodom i on iz ekološke republike i uspešni biznismen iz Ukrajine), treće šta se mešaš u raspravu kad tvoj klub nije spomenut(naravno, mi znamo da ste cigansko-grobarska koalicija)! Rođeni Detelinarci vole Vojvodinu i Novi Sad, a ne Beograd i blizančiće!
  • Grobari Detelinara 40+

    06.04.2012 15:45
    Partizan se voli
    Nezahvalnici mali,da nije nas nikad ne bi bilo ni vas.Mi smo vasi ocevi.
  • FKNS

    06.04.2012 14:06
    Dosta vishe!
    Dokle cete vise da brukate ovaj grad???
    Dole FK Bata-cirkus!!!

    BUDI NOVOSADJANIN - NAVIJAJ ZA NOVI SAD !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.