Fudbaleri Vojvodine dočekuju Rad

Fudbaleri Vojvodine danas dočekuju ekipu Rada, u meču 23. kola Superlige.

Fudbaleri Vojvodine danas dočekuju ekipu Rada, u meču 23. kola Superlige.

Trener Novosađana Dejan Vukićević najavio je da će šansu dobiti veliki broj igrača koji su ponikli u omladinskoj školi kluba, a među njima je i Marko Poletanović. "Očekuje nas teška utakmica, jer nam neće igrati šestorica standardnih igrača, koji su nosioci ove ekipe. Međutim, mislim da Vojvodina ima kvalitetan tim i bez njih. Do pobede ćemo doći samo uz maksimalnu koncentraciju i borbenost, što ne sme da izostane u ovom trenutku", kaže Poletanović.

Novosađani su sa nekoliko loših partija ovog proleća doveli u pitanje plasman na tabeli, pošto Radnički 1923 sada ima samo bod manje. Utakmica između Vojvodine i Rada počinje u 16 časova.

  • Novosadjani

    07.04.2012 11:17
    FCV
    Novi Sad navija za Vojvodinu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport