Rad iznenadio protiv Vojvodine

Fudbaleri Rada pobedili su Vojvodinu na "Karađorđu" sa 2:0 i na taj način verovatno obezbedili opstanak u JSL.
Fudbaleri Rada pobedili su Vojvodinu na "Karađorđu" sa 2:0 i na taj način verovatno obezbedili opstanak u JSL.

Gosti su do trijumfa došli pogocima Filipa Malbašića u 31. i Nikole Lekovića u 90. minutu.

Navijači su ponovo zvižducima ispratili svoje igrače sa Karađorđa.

Evo ostalih rezultata:

Borac – Novi Pazar 0:2

Javor – Jagodina 0:0

Radnički – Hajduk 0:0

Smederevo – OFK Beograd 0:1

Spartak – Partizan 1:2

Vojvodina – Rad 0:2

Crvena zvezda i Metalac sastaju se od 18 časova, dok Borča dočekuje Slobodu u nedelju.

Fudbaleri Rada pobedili su Vojvodinu na "Karađorđu" sa 2:0 i na taj način verovatno obezbedili opstanak u JSL.

Gosti su do trijumfa došli pogocima Filipa Malbašića u 31. Nikole Lekovića u 90. minutu.

Navijači su ponovo zvižducima ispratili svoje igrače sa Karađorđa.
  • 08.04.2012 11:38
    mario
    Niko nije rekao da je Bata kriv. Njemu svaka čast za sve do sada urađeno, doveo je klub do određenog nivoa, ali je sada potrebno ostati na tom nivou ili skočiti na viši nivo.
    Kriv je zato što neće da vidi da ovo trenutno nije dobro i kad neko nešto kaže oni se ljute kao malo dete kad mu uzmeš igračku.
    Nervira me priča, jedni su otišli, drugi došli pa je potrebno vreme da se uigraju. LJudi pa prošlo je više od pola sezone, a mi igramo sve gore i gore. Ekipe koje su manje od Vojvodine svake polusezone ostanu bez glavnih igrača pa to opet nadoknade, zato valjda postoje pripreme, a mi na deset utakmnica dve pobede. I Zvezda je zamenila pola ekipe, ali nabolje. Mi smo pre samo tri meseca razbili Zvezdu na sred Marakane, Partizan se provukao na sreću u Novom Sadu zahvaljujući našim greškama, znači bili smo na istom, ako ne na višem nivou u odnosu na njih, a sada su oni za klasu, dve iznad nas, mi sada nismo ni prosek.
    Pa ko je zato kriv, nije valjda moja baba...
    Ali nije ni to bitno što se pogrešilo sa određenim igračima i trenerom, već je problem što to neće da se vidi i prizna.
    Ovako smo daleko od Kupa i plašim se katastrofe u finalu.
    Zato je bolje da u sredu ispadnemo od Borca i odustanemo od organizacije finala, jer će mo da doživimo blamažu i katastrofu usred Novog Sada.
  • 08.04.2012 11:03
    Da skupim ekipu u dvoristu pa bi iznenadili Vojvodinu.
  • Stevica Kostur Parabucki

    08.04.2012 06:56
    Bato kralju i sunce nase,hvala ti Montenegro
    A sad svi protiv gosp.Butorovica,sramota.Da nije njega bilo klub bi se davno ugasio ko Proleter.Odradio je covek lepo pripreme i prelazni rok,doveo nam na klupu vrhunskog trenera i jos samo da on obuce kopacke pa da igra umesto njih.Kazete rukovodstvo nam je lose,kako vas nije samo sramota,trio Cabra,Rabren,Panta zasluzuje sve same pohvale,oni su na nivou Arsen Vengerovog tima i ovde su samo zato da bi nama i njima ostvarili snove.Bata je nase sunce i kralj i zato dalje sa klevetama protiv takvog dobrotvora i mecene.On prosto ide ispre svog vremena i tesko ga je pratiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.