Poskupljuje kablovska

Usluge kablovskog distributera SBB poskupeće od septembra za 40 dinara, pa će septembarski račun iznositi 860 dinara.

Usluge kablovskog distributera SBB poskupeće od septembra za 40 dinara, pa će septembarski račun iznositi 860 dinara. U SBB-u veće cene pravdaju povećanjem ponude njihove mreže i padom vrednosti dinara u odnosu na evro. Kako za Radio 021 kaže direktorka PR sektora u ovoj firmi, Tanja Tatomirović, nova usluga, pod nazivom "video on demand" biće od jeseni dostupna građanima Beograda, Novog Sada i još osam mesta u Vojvodini.

"To je u stvari velika videoteka kojoj će gledaoci moći da pristupe prostim pritiskom na daljinski upravljač. Više o svemu znaće se kada servis bude postao aktivan, verovatno negde tokom oktobra", rekla je ona.

Ovo je drugo poskupljenje usluga SBB-a od početka godine. Ostali distributeri za sada ne planiraju da menjaju cene svojih usluga.

  • Hank

    24.08.2010 17:59
    IPTV
    Telekomov IPTV osnovni paket 590din.
    Iznajmljivanje filmova, snimanje emisija, programski vodič sa programiranjem...
    Ne bih da pravim reklamu, već samo da ukažem na alternative.
  • Petar

    24.08.2010 06:24
    Krv krvavu poskupljivali, olosu Beogradski..
  • MarkoNS

    23.08.2010 21:59
    fair alternative...
    KDS mix 1500, ili Beotel 1390 za dva meseca + DIGI 390. Pa, neka se nauce...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.