Provaljeno u vrtić na Novom naselju

Nepoznata osoba provalila je noćas u prostorije vrtića "Guliver" na Novom naselju i odnela tehničke aparate.
Nepoznata osoba provalila je noćas u prostorije vrtića "Guliver" na Novom naselju i odnela tehničke aparate. Direktor Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo", Borislav Samardžić, kaže za Radio 021 da je takvih provala prethodnih godina bilo manje zbog toga što su vojnici služili civilni rok u vrtićima.

"Vojnici više ne služe civilni rok, to se prekida, zbog čega ćemo imati veliki problem, ali ćemo se organizovati da imamo neku vrstu dežurstva. Trenutno se umrežava video nadzor i tek nakon što dobijemo sliku kod nas u centrali, moći ćemo da pratimo situaciju", objašnjava Samardžić.

On dalje procenjuje da je nanesena šteta od nekoliko stotina evra, ali je sve osigurano i biće nadoknađeno.

Policija je obavila uviđaj i trenutno se traga za počiniocem.

  • milojko

    11.09.2010 10:07
    naša policija
    Sve ostaje na praznim pričama...Naime niko od nadležnih i dalje ne reaguje:od gradskih čelnika pa do policije...na radost sve većeg broja huligana,narkomana i sličnih njuški.Da li neko uopšte razmišlja da reaguje a da je zadužen da vodi brigu o bezbednosti običnih građana i imovine?
  • T

    11.09.2010 07:58
    sramota i steta
    Ovo je velika steta jer su deca pre dve godine kad je otvoren Guliver usla u potpuno prazan vrtic i vecinu stvari pocev od igracaka, televizora, dvd pa cak i video nadzora smo obezbedili mi roditelji skupljanjem para ili licnim donacijama. Interesuje me samo ko ce nadoknaditi ovaj gubitak, da li ce direktor Samardzic konacno obezbediti neka sredstva za Guliver ili ce opet sve ici preko grbace roditelja. A i zasto se nije izborio da civilna vojska i dalje bude prisutna u PU, cinjenica je da su nam deca bila bezbednija sa civilnom vojskom, a ocigledno i objekti.
  • P

    10.09.2010 12:27
    U dvoristu vrtica u Stevana Hristica na Novom Naselju je svaku noc neverovatna buka, galama, vristanje, smejanje, gadjanje flasama. Cak se penju i na krov, jer ima jedan deo limenog ravnog krova, po kome skacu i udaraju do 4-5 sati ujutro. Zamislite kako je spavati uz njihovu pleh muziku. Policija je obavestena, ne znam da li je reagovala, ali to se i dalje desava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti