"Kao rani mraz" besplatno do ranog mraza

Film "Kao rani mraz", novosadskog umetnika Đorđa Balaševića, publika će u Novom Sadu imati prilike da pogleda besplatno.

Film "Kao rani mraz", novosadskog umetnika Đorđa Balaševića, publika će u Novom Sadu imati prilike da pogleda besplatno.

Projekcije će se održavati u letnjem bioskopu Porta, kaže producentkinja filma, Olivera Balašević i dodaje da će one biti svojevrstan poklon publici koja se i dalje interesuje za film, iako je u Novom Sadu do sada javno prikazan 22 puta. Prvo besplatno prikazivanje zakazano je za nedelju, 19. septembar.

"Čitav performans oko filma počinje oko 18 časova, od kada će biti dozvoljen ulaz u bioskop, do nekog broja koji podrazumeva dobre uslove za praćenje projekcije. U pola osam se zatvaraju vrata letnjeg bioskopa, a projekcija počinje u 20 časova", kaže Olivera Balašević.

Ukoliko bude potrebno, prikazivanje filma "Kao rani mraz" nastaviće se i narednih dana, odnosno sve dok vremenske prilike to budu dozvoljavale, te dok bude interesovanja publike. (D.S.)

  • nani

    16.09.2010 15:01
    Film je prelep, nikad bolji domaci film nije bio!!! Ili ga pogledajte ili cutite! I dok se davao u NS, svaki put je bioskop bio pun!
  • @krcko:

    14.09.2010 09:52
    ''kome se nesvidja , neka zadrzi komentar,''

    Ово - важи и обрнуто?
  • emina

    13.09.2010 19:03
    smrc

    toliok dugo zelim da pogledam ovaj film u svom gradu.. nadam se da ce se i to desiti .. ako ne.. eto mene preko kod mojih malo

    emina iz sarajeva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti