Operisana devojčica iz Veternika koju je teško povredila petarda

Devojčica D. S. (11) iz Veternika koju je rikošetirani kamen usled eksplozije petarde na Badnje veče pogodio u oko, u ponedeljak je operisana u Dečijoj bolnici.

Detetov otac Đorđe S. kaže da joj je od udarca oštećeno sočivo, i da je zbog toga morala da usledi hirurška intervencija. Devojčica je sada dobro i oporavlja se.

Podsetimo, incident se dogodio 6. januara oko 18 časova u Ulici Kralja Petra I u Veterniku, nedaleko od kuće gde ova učenica petog razreda živi. Ona je krenula u prodavnicu i na ulici je videla da nekoliko nepoznatih mladića baca petarde. Zastala je sačekavši da "pukne", ali je usled detonacije došlo do rikošeta kamena, koji ju je pogodio u desno oko.

Autor: Novosti

  • Ex Chapman

    13.01.2016 11:25
    Hoće li neko odgovarati za ovo? Hoće li policja pronaći počinioce. Hoće li ih tužilac izvesti pred lice pravde a sud osuditi kako su zaslužili? Naravno da ne - jer ovo je Srbija, zemlja kojoj teroristi i nisu potrebni - pa mi jedni druge gađamo eksplozivom! A ogromna većina "građana" smatra da je to normalno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti