Sutra kraj konkursa za domove

Prijavljivanje za konkurs za studentske domove za brucoše  traje još danas i sutra.
Prijavljivanje za konkurs za studentske domove za brucoše  traje još danas i sutra.

Uz prijavu na konkurs treba potrebno je priložiti potvrdu fakulteta o upisu na prvu godinu, uverenje o prihodima roditelja  za poslednjih šest meseci i kopije svedočanstva.

Konkurs za studente starijih godina počeće 16. septembra i trajaće do 31. oktobra. Prilikom prijavljivanja na konkurs oni treba da predaju prijavu na konkurs, potvrdu fakulteta o uspehu u toku studiranja i uverenje o prihodima za poslednjih šest meseci. U domovima ima 2.713 mesta.

  • Srki

    14.09.2010 21:14
    carice Milice, ljubavi moja, nemoj tako negativno reagovati. Slazem se sa tobom da prednost trebaju imati studenti iz Srbije, ali koliko srba ima u Srbiji, toliko ih ima i u dijaspori. A izvan Srbije ima srba koji zive i u ravnici. Nije svugde brdo. Ako tebi fali soba, a ti si posteno dete, ja cu ti pomoci. Voli te Srki.
  • Studentkinja

    14.09.2010 10:18
    carica Milica
    Neka prilože na konkursu i Uverenje o Državljanstvu RS!Ni naši studenti se ne školuju u susednim državama za džabe, niti se šlepaju u njihovim domovima, nelegalno trguju, reketiraju i bave se prljavim poslovima,a posle kukaju kako se nema, dok poštena deca koja stvarno zaslužuju sobu istu debelo plaćaju i vuku svaki dan kese iz menze kući da bi preživeli. Možda neko misli da će to tako ići doveka, ali na sreću dato je zeleno svetlo, a metla je čelična, pa može da dobaci otpad do svakog brda i planine, gde mu je i mesto!
  • Srba

    14.09.2010 08:54
    Iza brda
    Samo navalite poštena i vredna naša deco na sobe.Za Vas smo ih i renovirali, a i počistili penu od Nikšićkog piva da Vam ne smrdi! kako ćemo tek da čistimo ima sve da se puši po gradu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti