Nastavlja se uništavanje zelenila

Vandali koji u Novom Sadu lome mlado drveće, cveće i ostalo zelenilo, ne reaguju na apele u kojima se pozivaju da prestanu sa takvim ponašanjem.
Vandali koji u Novom Sadu lome mlado drveće, cveće i ostalo zelenilo, ne reaguju na apele u kojima se pozivaju da prestanu sa takvim ponašanjem.

Novi takav slučaj zabeležen je u noći između subote i nedelje, kada su nepoznati počinioci srušili su i uništili cvetni valjak u centru grada. Valjak je bio postavljen na početku Zmaj Jovine ulice, naspram Turističke organizacije Novog Sada.

U poslednja tri meseca ovo je već šesti veći slučaj uništavanja zelenila u gradu, a svi su zabeleženi u  strogom centru ili u njegovom širem području. Iako je cela ta zona pokrivena video nadzorom koji građani plaćaju preko računa objedinjene naplate, na ovaj način nije otkriven nijedan počinilac.

  • G

    16.09.2010 11:56
    Policije noću nema, jer tada penzioneri biciklisti (inače veoma opasni i okoreli kriminalci) spavaju, te im je time nemoguće naplaćivati kazne za prolazak kroz centar pomenutim dvotočkašima i time činiti društvu ogromnu uslugu, kao i njima, da se ne razmaze od ogromnih penzija.
  • Centar

    16.09.2010 08:39
    Bagra
    Ova žardinjera sa cvećem nije srušena u noći između subote i nedelje, nego u subotu uveče, odmah nakon završetka košarkaške utakmice između Srbije i Turske... Zaključak izvedite sami...
  • 15.09.2010 15:11
    @Sale
    Sale, novosadska policija mora da dežura na raskrsnicama i zatvara saobraćaj kada prolaze velikaši u svojim crnim Audijima. To je njihov pravi posao i ono zbog čega ih mi svi plaćamo a ne bezbednost građana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti