Arena tek za dva do tri meseca

Rekonstrukcija bioskopa "Arena" trebalo bi da bude završena za dva do tri meseca, pola godine kasnije u odnosu na rok koji je "Art vista" najavila.
Rekonstrukcija bioskopa "Arena" trebalo bi da bude završena ove jeseni, otprilike pola godine kasnije u odnosu na rok koji je "Art vista" najavila.

Završeni su grubi građevinski radovi, urađene su betonske konture u budućim projekcionim kabinama, a ugrađene su grejne i rashladne instalacije. Direktor ovog preduzeća, Zoran Cvetanović, ranije je za Radio 021 izjavio da je rekonstrukcija mnogo komplikovanija nego što se očekivalo, ali da će se trud isplatiti, jer će Novi Sad na jesen dobiti najbolji bioskop u Srbiji.

Podsetimo da je ugovor između beogradske "Art viste" i "Poslovnog prostora" o zakupu bioskopa, potpisan prošlog septembra na 15 godina. Tim ugovorom, zakupac je obavezan da u rekonstrukciju uloži najmanje milion i 750.000 evra, te da svakog meseca plaća zakup od 102 dinara po metru kvadratnom. Nova "Arena" imaće šest sala, od kojih će najveća biti sa 500 mesta.

  • milan

    23.09.2010 20:04
    e čoveka, cele godine se radujem bioskopu i nikad da ga otvore, ima mesečnu kartu sa popustom da im uzmem zbog toga :D
  • Dragana

    17.09.2010 15:01
    Ovi su brzi isto kao i ovi shto grade autoput Koridor 10 !
  • Ranko

    17.09.2010 13:59
    Ranko
    Katastrofa,toliko cekanje pa odlaganje... Sad u inat necu ni ici kad se otvori (ako se otvori)
    Ionako Kolosej u BG nema konkurenciju. Nema sanse da Arena bude bolja od Koloseja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.