Još ništa od popravke klizišta u Ribnjaku

Klizište na Donjem putu u Ribnjaku koje je aktivirano u maju, u dužini od 20 metara, još nije sanirano.
Klizište na Donjem putu u Ribnjaku koje je aktivirano u maju, u dužini od 20 metara, još  nije sanirano.

U Zavodu za izgradnju grada tvrde da je projektna dokumentacija pripremljena, ali da se radi na iznalaženju finansijskog rešenja i pripremi javne nabavke za izbor izvođača radova. Nije precizirano u kom roku bi radovi mogli da počnu.

Sređivanje klizišta i popravka dela puta koštaće oko 15 miliona dinara.

Rešenje o privremenoj zabrani saobraćaja na delu Donjeg puta u Ribnjaku, koje je krajem maja donela Gradska uprava za saobraćaj, produženo je do 25. septembra.

Bez rezultata uprkos najavi

Podsećamo, pomoćnik direktora Zavoda za izgradnju grada, Đorđe Kuljančić, najavio je za Radio 021 još krajem avgusta da će za nekoliko dana znati kako će se radovi finansirati i kako će izvođači biti uvedeni u posao, međutim, od tada nije bilo novih informacija.

Procena je da će od momenta početka radova trebati oko mesec i po dana da se klizište sanira, a put rekonstruiše. Između ostalog, treba postaviti betonsku konstrukciju, koja bi sprečila da klizište ponovo proradi, te urediti odvođenje atmosferskih voda, što je najveći uzročnik stvaranja klizišta.

  • mira

    19.09.2010 19:42
    jos kao dete sam znala da je ribnjak kliziste a sada imam 60 godina tako da kad se zida berpravno tako prolaze
  • gospodin gegavi

    18.09.2010 12:19
    sramno
    da li znate da postoji preporuka gradonacelnika novog sada o popustima u legalizaciji...proverite istu..pa proverite na koju kvadraturu daje popust i koliki...proverite i koliki je broj objekata do 100 m2, a koliki onih ostalih..kazu u legalizaciji bas i nema nesto tih do 100 m2nego su sve objekti od oko 300m2....nema sta posteno..a rayliku do pune cene ce verovatno zutaci u svoj dzep...
  • lukavi

    18.09.2010 12:13
    grrrrrrrrrr
    ajdete novinari sa 021 malo u istrayivanje..ako odete do stranda i bacite pogled sa plaze na ribnjak,lokacija kod glavnog ulaza na strand...lepo ce te videti veliku kolicinu zemlje na obali...a ako malo bolje pogledate videcete da je nikao i objekat za sada sa prizemnom etazom..pitajte ga sta ima od dokumentacije?..nista..verovatno je covek prijavio objekat u legalizaciji a da isti nije ni zapocet...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti