Vlade Divac: Treba da učimo od mlađih

Novi Sad je jedan od najčistijih gradova u Srbiji i kao takav treba da bude primer drugima kada je u pitanju zaštita životne sredine, rekao je predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divac.

Novi Sad je jedan od najčistijih gradova u Srbiji i kao takav treba da bude primer drugima kada je u pitanju zaštita životne sredine, rekao je predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divac.

Učestvujući na Ekolimpijadi on je dodao da je veoma značajno raditi na očuvanju životne sredine i uključiti se u promociju pravih vrednosti kroz sport.

"Trudićemo se da prave poruke pravih vrednosti uputimo našoj deci Srbije, da čuvamo gradove i da nam bude lepše  svima. Nažalost mi stariji smo to doveli u ovakvo stanje i trudimo se sad da nas deca edukuju i da nam bude lepše."  

Gradonačelnik Novog Sada, Igor Pavličić rekao je da je Grad organizovao razne akcije s ciljem očuvanja životne sredine.

Ovaj projekat organizovan je s ciljem da mladi kroz igru i druženje razvijaju olimpijski duh, upoznaju prave olimpijske vrednosti i važnost očuvanja životne sredine.

"Ekolimpijada Srbije" realizuje se u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i Ministarstva zaštite životne sredine i prostornog planiranja uz podršku fonda Olimpijska solidarnost.

  • 18.09.2010 21:25
    Vlade, Vlade, što se dade ovim mediokritetima...
  • Duka

    18.09.2010 10:07
    Izgleda da Divac sa visine od 220 cm ne vidi novosadske ulice bas najbolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.