Pakao od parkiranja u Vojvođanskoj ulici (Foto)

U Vojvođanskoj ulici, koja je nedavno ušla u plavu zonu naplate parkiranja, ima dovoljno parking mesta, ali je većina parkirana sa one strane ulice gde je parkiranje godinama bilo zabranjeno.

U Vojvođanskoj ulici, koja je nedavno ušla u plavu zonu naplate parkiranja, ima dovoljno parking mesta, ali je većina automobila parkirana sa one strane ulice gde je parkiranje godinama bilo zabranjeno.

Portparol "Parking servisa", Radovan Jeknić kaže za Radio 021 da će  uskoro i sa te strane ulice biti uređeno oko 60 parking mesta pod naplatom, koja neće zagušiti saobraćaj u već uskoj i zakrčenoj Vojvođanskioj ulici.

"Projekat su radili saobraćajni stručnjaci, a ne građani. Mi radimo po projektu Zavoda za izgradnju grada i ja ne sumnjam u njihovu kompetentnost ni u jednom trenutku," kaže Jeknić.

Građani iz Vojvođanske ulice požalili su nam se da se kroz ulicu ni do sada nije moglo prolaziti, jer se u jutarnjim satima stvaraju velike gužve. "Računajući da je i sa jedne i druge strane parking, to je apsolutna glupost. Ni sada, kada je sa desne strane zabranjeno parkiranje, ujutro je kroz Vojvođansku nemoguće proći, jer se Limanska pijaca snabdeva robom," kaže naš sugrađanin.

Parkinzi koji su pod naplatom u Vojvođanskoj ulici u očajnom su stanju, sa rupama koje se ispune vodom. Jeknić obećava da će u narednih sedam dana parkinzi u Vojvođanskoj i Lasla Gala biti sanirani.

  • Milena

    05.10.2010 19:44
    Sram nas bilo!
    Ma Novosadjani su otiraci za noge, njima svako moze da radi sta hoce!
  • NS

    22.09.2010 13:16
    ?
    @G Nisam metalno poremećen ali znam da ako si registrovao auto da to ne znači da ne treba plaćati parking! Ja sam rekao da u centru treba naplaćivati parking a ti ako ne znaš da čitaš ili nećeš nemoj da komentarišeš! I ne treba da ima kola u centru nego da parking bude 300 dinara pola sata! Za ostale ulice ja nisam rekao da treba! Malo čitaj šta sam napisao mentalni čoveče!!!
  • sugrađanka

    22.09.2010 06:35
    PARKING - ZELEZNICKA
    Pretpostavljam da je i parking na početku Željezničke ulice delo vrsnog "projektanta", pa sada ne mogu da se mimoiđu vozila normalne širine!!! Baš je bilo neophodno da se obeleži i deo kolovoza kako se inkasiralo što više. Mislim da priča o povećanju broja parking mesta u zoni užeg centra u ovom slučaju ne bi prošla jer se tu nalazi svega 10-tak!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti