Toplana menicama naplaćuje dugove

Novosadska toplana će svoja potraživanja prema najvećim dužnicima naplatiti slanjem menica, saopštavaju iz ovog preduzeća.
Novosadska toplana će svoja potraživanja prema najvećim dužnicima naplatiti slanjem menica, saopštavaju iz ovog preduzeća.

Sredstva obezbeđenja – menice biće puštene prema Spensu, čiji je dug za grejanje i toplu vodu 38 milona dinara, kao i ostalim poslovnim potrošačima koji imaju neizmirena dugovanja.

U saopštenuju se navodi da ukupna dugovanja prema Toplani iznose oko 1,5 milijardi dinara, dok Toplanin dug prema Srbijagasu iznosi  milijardu i 650 miliona dinara koji ovo preduzeće mora da izmiri kako ne bi ugrozila isporuku grejanja u novoj sezoni.

  • 21.09.2010 12:09
    kkuukuuu kako ce sad doktori menadzmenta na spensu primati platu 100.000 sa doprinosima na tu sumu kad je racun u blokadi
  • gobo

    21.09.2010 08:03
    luk
    hahaha..e bas me zanima da vidim sta ce biti kada puste menicu a para nema na racunima tih firmi...mozda konacno i drzava nesto preduzme povodom toga...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti