Rupe na trotoarima opasne po zdravlje

U prvih šest meseci ove godine u Novom Sadu nije popravljen nijedan trotoar, a za takve sanacije je u ovoj godini izdvojeno pet miliona dinara.
U prvih šest meseci ove godine u Novom Sadu nije popravljen nijedan trotoar, a za takve sanacije je u ovoj godini izdvojeno pet miliona dinara.

Osim u nedavno sređenom centru i na Petrovaradinskoj tvrđavi, trotoari po gradu su puni rupa, zbog čega se Hitnoj pomoći svaki dan obrati bar jedna osoba koja se povredi na ovim neravninama, piše "Blic". U saobraćajnoj inspekciji kažu da nema para za sve popravke i da su prioritet oštećenja koja ugrožavaju bezbednost prolaznika ili kada neki posao nije dobro urađen.

Prema prošlogodišnjoj proceni, bilo bi potrebno 6,2 milijarde dinara da se poprave svi oštećeni kolovozi i trotoari u gradu.

  • popo021

    22.09.2010 10:32
    ua politicari
    jeftinije im dojdje da polimis nogu nego da poprave trotoare.
  • Inspektor

    22.09.2010 07:03
    I umesto...
    I umesto da naprave pregled postojecih rupa i traze nacina kako da se postojece stanje prevazidje oni izvrsise finansijsku kontrolu i utvrdise da nema para.
    A ovi iz budzetske kontrole traze rupe.....
  • Dr Petrović

    21.09.2010 13:07
    Opasniji od rupa
    Su stubići. I kugle. I razbacivanja naših novaca, koji treba da služe našem potomstvu.

    A opasniji od najdubljih rupa u svemiru su oni koji su ih tu postavili i "ugradili" se.

    A mi koji to trpimo isto imamo opasne rupe. U džepovima. Koje su nam dotični izgrizli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.