Danas počinje šesta sezona "NS bike"

Od ponedeljka 11. aprila počeće šesta po redu "NS bike" sezona, potvrdili su za 021 iz "Parking servisa".

Svi oni koji su zainteresovani za ova vid prevoza po gradu moći će da koriste "NS bike" bicikle, raspoređene na 11 biciklističkih stanica, koje su automatizovane, što znači da je iznajmljivanje bicikala omogućeno 24 sata.

Cena iznajmljivanja bicikala ostaje ista, 20 dinara za sat vremena, odnosno 100 dinara za ceo dan. Nove korisničke kartice se mogu kupiti po istoj ceni od 500 dinara i to na blagajni "Parking servisa" u ulici Filipa Višnjića 47, kao na biciklističkoj stanici kod SPENSA, od 9 do 16 časova.

Početak šeste po redu "NS bike" sezone, obeležiće i početak izgradnje 12. po redu biciklističke stanice, koja će se nalaziti na Detelinari, na uglu ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića, preko puta crkve.

Prošle godine Novosađani su čak 27.000 puta iznajmili "NS bike" bicikle, dok je broj korisničkih kartica dostigao 4.000.

Za sada, bicikli se mogu unajmiti na 11 lokacija u gradu. Bajk stanice su kod Spensa, glavnog ulaza na Štrand, kod Železničke stanice, Srpskog narodnog pozorišta, u Kampusu Univerziteta, Rumenačkoj ulici, Ulici Jovana Dučića, Balzakovoj ulici, na uglu Podgoričke ulice i Narodnog fronta, Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu i na Beogradskom keju (na uglu s Ulicom Marka Miljanova).

Autor: 021.rs

  • Biker

    12.04.2016 11:38
    Valjda neko ovo čita?
    Treba povećati broj mesta za ove bicikle na štrandu, jer tamo leti nema šanse da ostavite bicikl.
  • Korisnik servisa

    12.04.2016 09:08
    Anketa
    Nadam se da iz parking servisa neko ovo čita jer je ovo predlog za njih.
    Potrbno je da napravite anketku korisnika servisa da čujete šta misle, šta im je dobro a šta loše u servisu. Takođe ukinuti "sezonu". Nigde gde se biciklovi iznajmljiju po ovom sistemu ne postoji "sezona". Zamislite da se ukine gsp zimi... Nekome je ovo sastavni deo javnog prevoza i tako ga treba tretirati. Povećati broj stanica.... Itd. Anketa.... Neka im NSBI pomogne, mislim da bi to vrlo rado uradili...
  • njnjnjnjnjjn

    11.04.2016 15:33
    a kako da stignem od 09 do 16h da napravim karticu? jel radi ta i subotom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti