Koalicija Maje Gojković i G17 plus izvesna

Formiranje nove odborničke grupe Narodne partije Maje Gojković i G17+ u novosadskom parlamentu je sasvim izvesno i moglo bi da se desi već idućeg meseca.
Formiranje nove odborničke grupe Narodne partije Maje Gojković i G17+ u novosadskom parlamentu je sasvim izvesno i moglo bi da se desi već idućeg meseca. Gojkovićeva kaže da su sada na potezu druge političke stranke. Kako je ona ocenila, vladajuća većina ne gleda blagonaklono na proširenje svoje koalicije odbornicima iz redova opozicije.

"Oni na to ne gledaju kao na nešto dobro, nego se boje da njihova politička vrednost, da ne kažem malo grublje, kapaciteti ucene biti znatno manji. Zavisi ko kako gleda grad - mi mislimo da može mnogo bolje, a ako neko želi da ostane ovako, nema problema, izbori su za godinu dana", rekla je Maja Gojković.

Narodna partija i G17+ su osnivači "Ujedinjenih regiona Srbije", a od aprila rade na terenu i obilaze gradove. Kako kaže nekadašnja gradonačelnica, odborničke grupe ovih stranaka imaju uspešnu saradnju u brojnim gradovima u Srbiji. G17 plus u gradskoj skupštini ima pet, a Narodna partija sedam odbornika.

  • Deran

    27.09.2010 15:00
    Bravo Maja
    Nešto su mi nervozni ovi iz SRS-a i SNS-a?
    Zavist ume da boli, a u ovom slučaju i JAKO PEČE!
    Ne vredi im, jer kako sada stvari stoje, oni (u Novom Sadu) ni daleke 2020. godine neće doći na vlast!
    Od njihovih međusobnih svađa, koje su postale, same sebi smisao, narod nema ništa, a ni oni sami!
    Čudan neki svet?
  • Andro

    27.09.2010 10:02
    Ej!
    Kako se ono zove - svako sa svakim?
    Iliti - SVI su isti (jedino su neki istiji!)
  • peta kolona

    26.09.2010 16:06
    dzaba im sva ta umivenost, jedni lopovi, drugi nac
    za one zaboravne, kojih je inace puna srbija: "Nikola Barovic je imao mnogo srece sto nije naleteo na moju pesnicu; ja bih ga premlatila i izgledao bi jos gore" - Maja Gojković, advokat (?!) i SRS funkcioner, u listu ARGUMENT, 25. avgust 1997. izjava je data nakon incidenta u kojem su na bktv seseljevi telohranitelji prebili nikolu barovica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti