U "Delfiju" radi 500 ljudi

Predstavnik kompanije "Delfi" Vinsent Fagard izjavio je da su njihovi kupci ocenili da proizvodi koji se prave u nedavno otvorenom pogonu te kompanije u Novom Sadu zadovoljavaju njihove standarde i potrebe.

- Sledeći veliki korak za nas je povećanje kapaciteta fabrike i zapošljavanje novih ljudi. Radovi na renoviranju prostora u Neobusu su odmakli i plan je da se u julu preselimo tamo, gde ćemo i ostvariti pun kapacitet investicije u Novom Sadu – istakao je Fagard.

On je ocenio da je radna snaga u Srbiji na visokom nivou, da su ljudi motivisani i posvećeni poslu, što značajno utiče na krajnji rezultat poslovanja kompanije.

- Delovi za Volvo proizvode se u Novom Sadu i to je za mene najlepša stvar na kraju ovog mandata. Pet stotina ljudi, koji su završili obuku u Rumuniji, već danas radi u "Delfiju", do kraja avgusta broj zaposlenih će porasti na 1.000, do kraja 2016. godine na 1.300, a ukupno će biti zaposleno 2.000 ljudi, za šta je postignut dogovor sa državom - naveo je gradonačelnik Miloš Vučević.

Autor: 021.rs

  • Dzordz

    11.11.2017 19:49
    Robovi
    Pitam se sti taj delphi nije ostao tamo odakle dolazi a ne da exploatise srpsku sirotinju za male pare.Eeeee nece oni tamo zapadnjacki skotovi da rade za dvesta evrica pa daj vuckovim robovima nek crkavaju
  • Neno

    31.05.2017 17:42
    Zadovoljavajuce
    Bio sam danas na razgovoru, prosao sam selekciju kandidata i po njihovim recima najverovatnije 1.7. pocinjem raditi kao operater. Plata je 190 dinara po satu, dakle mesecno 30000 dinara, plus 2000 dinara za prevoz ukoliko niste nastanjeni u Novom Sadu. Radi se tacno osam sati dnevno, ni minute vise, doduse u tri smene, ali nije ni to neki problem kad se pogleda da si odmah prijavljen, da imas dva obroka (ne sendvice, naisao sam na pauzi, mogu reci lep rucak su imali zaposleni). Sasvim je korektno, bolje stajati za tih 250 evra nego kuci lezati i na sve negativno gledati. Prijavite se i uverite
  • iva

    13.05.2017 20:50
    Moj sin je bez ikakve veze dobio posao .Samo posaljite cv i malo sacekajte.Inače ne glasam za sns niti ću.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti