Fudbalski teren na Sajmištu uskoro sa veštačkom travom

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je danas da će fudbalski teren na Sajmištu biti ustupljen Fudbalskom savezu grada i da će biti prekriven veštačkom travom.

Prema njegovim rečima, Savez bi donosio odluke oko upravljanja i uslova koji se tiču ravnopravnog treniranja.

- To bi bio svojevrsni fudbalski centar Novog Sada, u vidu terena koji može da funkcioniše 12 meseci u godini i da pruži najbolje uslove za treniranje - rekao je Vučević.

Gradonačelnik je danas sa predstavnicima Fudbalskog saveza grada uručio sportsku opremu predstavnicima 60 fudbalskih klubova sa teritorije Novog Sada, kao i opština Beočin, Temerin i Sremski Karlovci..

- Rekviziti i oprema su namenjeni onima koji su u nižim ligama, kao i mlađim kategorijama, a cilj je da se olakša funkcionisanje klubova, kao i da se roditelji rasterete mnogobrojnih izdataka i obaveza. Zajedno smo pokrenuli ovaj projekat koji je uspešno realizovan i predstavlja pravi vid saradnje Saveza, lokalne samouprave i privatnih kompanija, u vremenima kad to nije ni malo jednostavno - rekao je Vučević.

Autor: 021.rs

  • oliver

    19.04.2016 08:05
    samovolja
    Tereni na sajmištu su izgrađeni samodoprinosom građana te mesne zajednice, i kako neko može da zabrani deci iz tog kraja da se igraju na tim terenima. Kada će se deca sa tih terena moći tamo igrati?
  • макс

    18.04.2016 23:18
    А шта је са нама на Детелинари? Спортски центар нам се распада. Ми смо изгледа грађани другог реда за све могуће власти задњих 30 година.
  • mile

    18.04.2016 18:55
    zamena
    Koliko sam ja cuo da je to zamena za one terene na spensu jer se tamo prodaje zemljiste,a oni su prosle godine potpisali ugovor na 10!!!! godina tako da ce verovatno dobiti sajmiste, ta 2 terena i nadoknadu ko zna koliku.......sve smisljeno ne sekirajte se ipak se ovde sve radi da bi neko uzeo pare citaj ovi sa zaduzeni za sport sa spensa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti