FOTO: Sremski Karlovci dobili zabavište, počinje sa radom u maju

Zabavište u Sremskim Karlovcima počeće sa radom u maju, a pohađaće ga 342 mališana.

Za njegovu izgradnju Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine obezbedila je 127,5 miliona dinara, dok je opština Sremski Karlovci izdvojila 57,4 miliona dinara.

Predsednik opštine Sremski Karlovci Milenko Filipović istakao je da su Sremski Karlovci uz podršku Pokrajinske vlade dobili izuzetno vredan objekat, u kom su deci iz ove opštine obezbeđeni maksimalno dobri uslovi za odrastanje.

Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine finansirala je izgradnju objekta predškolske ustanove, kao i infrastrukturno i parterno uređenje lokacije na kojoj se vrtić nalazi. Objekat je izgrađen je na tri sprata, a njegova ukupna površina je 1.870 kvadratnih metara.

Autor: 021

  • Domaci

    20.04.2016 20:32
    Ne zaboravite vrtic NEMA uptrebnu dozvoli jer se nalazi na klizistu i odmah do vinograda koji pripada institutu, to zemljiste se prska pesticidima i tu deca ne mogu da idu u vrtic.Otvara se vec treci put i zidali su ga 7 god. A da ne govorimo o tome da je izmesten iz centra zbog Prezidenta koji je zbog toga naseg predsefnika opstine nagradio BMW- om
  • Rade

    20.04.2016 15:28
    Нејасно ми је коме је пало на памет да прави вртић на месту које је у запећку места на врху брда на Дудари у Карловцима које су, ионако, лоше саобраћајно решени. Вртић је направљен на месту до којег родитељи тешко долазе и колима и пешке и бициклом и градским превозом на супротном крају од излаза за Нови Сад - у којем иначе Карловчани углавном раде. Дакле, - будаласто, нејасно, ... и врло вероватно да ће ова инвестиција, као и многе друге, пропасти сама од себе. Жао ми је пара и жао ми је Карловчана који су формално добили вртић, али ... који им неће служити због локације. Сате и сате ће људи губити док доведу и одведу децу.
  • ex chapman

    20.04.2016 14:32
    opet?
    koji put već "otvarate" jedan isti vrtić? svki čas neki funkcioner dođe da se slika. koji je sad povod? da nam najavite da će vrtić BITI OTVOREN U MAJU? pa ćete se onda slikati i u maju kad ga otvorite, pa kad krenu deca u vrtić, pa ... a poslednja slika će biti kad se vrtić sruši, pošto je na klizištu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.