U četvrtak otvaranje biciklističke stanice na Detelinari

Biciklistička stanica, 12. po redu, koja se nalazi na Detelinari, na uglu ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića, preko puta crkve, biće otvorena u četvrtak, 21. aprila.

Izgradnja ove stanice počela je 11. aprila, čime je obeležen početak šeste po redu "NS bike" sezone.

Bicikli se mogu unajmiti na još 11 lokacija u gradu. Bajk stanice su kod Spensa, glavnog ulaza na Štrand, kod Železničke stanice, Srpskog narodnog pozorišta, u Kampusu Univerziteta, Rumenačkoj ulici, Ulici Jovana Dučića, Balzakovoj ulici, na uglu Podgoričke ulice i Narodnog fronta, Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu i na Beogradskom keju (na uglu s Ulicom Marka Miljanova).

Cena iznajmljivanja bicikala je 20 dinara za sat vremena, odnosno 100 dinara za ceo dan. Nove korisničke kartice se mogu kupiti po istoj ceni od 500 dinara i to na blagajni "Parking servisa" u ulici Filipa Višnjića 47, kao i na biciklističkoj stanici kod Spensa, od 9 do 16 časova.

Prošle godine Novosađani su čak 27.000 puta iznajmili "NS bike" bicikle, dok je broj korisničkih kartica dostigao 4.000.

Autor: 021

  • Mile

    21.04.2016 14:36
    lokacija
    Mogli bi staviti na bulevar evrope (ugao Hadži Ruvimova i Bu.. Evrope), jedino tamo nema mesta za parkiranje pa bi ljudi sigurno išli biciklom na posao. Na staroj detelinari još ima mesta za parkiranje.
  • Tea

    20.04.2016 16:43
    Jao ko ce nam doci na otvaranje,to ce biti `velicanstveno` nadam se njemu i zverima.Koliko dana ce stajati biciklovi?Detelinara je to.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti