Uhapšen zbog lažnog kredita

Novosadska policija je, u petak uhapsila Vladimira M. (1988), iz Novog Slankamena zbog sumnje da je počinio prevaru i prinuda.
Novosadska policija je, u petak uhapsila Vladimira M. (1988), iz Novog Slankamena zbog sumnje da je počinio prevaru i prinuda.

On je oglasio u novinama da njegova firma "Evro" nudi kredite, a od građanina koji mu je tražio pozajmicu od 5.000 evra, zahtevao je automobil, kao garanciju.  Zajedno su otišli u opštinu, gde su potpisali kupoprodajni ugovor, a Vladimir je uzeo "fijat stilo" na probu, uz obećanje da će mu dati novac za nekoliko dana.

Kada su se, 2. avgusta, našli u Novom Sadu, oštećeni je ušao u kola, u kojima je, pored Vladimira M. bio još jedan nepoznati muškarac, koji ga je nekoliko puta udario. Posle saslušanja, istražni sudija je pustio Vladimira M.  da se brani sa slobode, a policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja i pronalasku drugog osumnjičenog.

  • lala

    28.09.2010 12:46
    Da se brani sa slobode?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti