Komunalni policajci u tamno zelenom

Komunalni policajci imaće tamno zelene uniforme, a tender za njihovu nabavku je završen, rekao je načelnik gradskih inspekcija Željko Radulović.

Komunalni policajci imaće tamno zelene uniforme, a tender za njihovu nabavku je završen, rekao je načelnik gradskih inspekcija Željko Radulović.

Oni će imati veća ovlašćenja od gradskih inspektora, a nosiće palice i suzavac. Kako piše Dnevnik, imaće automobile, skutere, bicikle i čamac.

Komunalni policajci bi na ulicama trebalo da se pojave polovinom oktobra i to njih dvadesetak koji su prvi prošli obuku. Oni su do sada položili pismeni deo ispita, a početkom narednog meseca trebalo bi da polože i usmeni deo.

  • Boba

    01.11.2010 20:10
    komunalna
    Bas me interesuje po kakvom kriterijumu su birani, iz kojih su stranaka i kad je taj konkurs izasao i u kom listu ? Da li su tih 60-tak ljudi uzeti sa SIZ-a ? Vrlo sam bio zainteresovan za taj posao, ali to kod nas ide cudnim putevima i vrlo tajnovito.
  • Rebarbara

    30.09.2010 10:12
    Šumar Mujo
    Pojavila se vest da su stigli vanzemaljci na UFO, da su mali, zeleni...
    http://funatic.dizzy.hr/vicevi.asp?od=141&kat=8
  • 14

    30.09.2010 09:45
    jos jedna promasena boja
    Istina.
    Znam jer pripadam doticnoj stranci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.