Upis 15.000-tog deteta

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić upisaće danas petnaesthiljadito dete u registar Predškolske ustanove ''Radosno detinjstvo''.
Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić upisaće danas petnaesthiljadito dete u registar Predškolske ustanove ''Radosno detinjstvo''.

Reč je o dečaku Davidu Nači, koji će boraviti u nadograđenom objektu vrtića u Ulici Save Kovačevića broj 14. U novosadskoj predškolskoj ustanovi najavili su da bi lista čekanja dece na upis u vrtiće do kraja godine mogla biti svedena na 300 mališana.

  • pravda-ne pravda

    19.10.2010 17:03
    sta 35-ero...ja znam i grupicu gde ih ima i 42 malisana od 3-4 ghodine....
  • uxon

    10.10.2010 22:07
    Jadna deca
    Zar nikom ama bas nikom nije stalo do dece???
    Pa zamislite samo 35 malisana u jednoj sobi.
    Ja ne verujem da su prosirivali i pratece sadrzaje,Trepezariju,toalete....
    Da li je moguce da vaspitacica u tolikoj grupi uspeva nesto da decu nauci? Zar nema nikoga da ovome stane na put? Zar je takav odnos prema NASOJ DECI jedino resenje? Ovo samo oslikava koliko smo jadni! Posto je gospodin direktor Samardzic SPS ov kadar odgovor je jednostavan TAKO TREBA!!! Meni se cini da je opstanak jedina vestina koju ce deca u Radosnom da savladaju. Zamislite samo kako izgleda inkluzija deteta sa posebnim potrebama u grupu od 35 dece????
  • Kibicer

    29.09.2010 20:25
    Ju, ju, ju...
    Najzad i on nešto da uradi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.