Konkurs za najlepšu dečiju pesmu o voću i povrću

U okviru manifestacije "Urbanluk na Ribljoj pijaci" ove godine održaće se i pesničko takmičenje za decu osnovnoškolskog uzrasta.
"Tržnica" je organizovala konkurs za najlepšu dečiju pesmu o voću i povrću.
 
- pravo učešća imaju deca osnovnoškolskog uzrasta (7-15 godina);
 
- mladi autori svoje radove mogu slati do 13. maja na mejl adresu office@nstrznica.co.rs (uz pomoć mame i tate, ako je potrebno);
 
- potrebno je poslati i osnovne podatke – ime, prezime, godište i kontakt telefon autora ili roditelja;
 
- svi pristigli radovi će istovremeno, 16. maja u 10 časova, biti postavljeni u zajednički album na zvaničnoj fejsbuk stranici "Tržnice" (facebook.com/TrznicaNoviSad);
 
- kriterijum za određivanje pobednika biće broj sakupljenih lajkova, a glasanje (tj. lajkovanje) trajaće do 20. maja u 12 časova;
 
- tri prvoplasirana autora biće nagrađena i imaće priliku da recituju svoje pesme;
 
"Urbanluk na Ribljoj pijaci" održaće se u subotu, 21.maja, u sklopu "Noći muzeja", a Novosađani će imati prilike da uživaju u slanim i slatkim poslasticama, vinu i kulturno-umetničkim sadržajima. 
 
Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti