Toplana otvorila kancelariju za potrošače

Novosađani će ubuduće sve informacije u vezi sa uslugama "Novosadske toplane" moći da dobiju u kancelariji Odseka za odnose sa potrošačima.  
Novosađani će ubuduće sve informacije u vezi sa uslugama "Novosadske toplane" moći da dobiju u kancelariji Odseka za odnose sa potrošačima.

Kancelarija je otvorena na prvom spratu Spensa, pored poslovnice Telekoma.

Korisnici će ovde moći da se informišu i o najavljenom novom načinu obračuna grejanja, kaže Branka Bežanov iz Toplane. "Kada Gradsko veće da zeleno svetlo za primenu novog sistema obračuna i naplate, predsednici Skupštine stanara će upravo na ovom mestu potpisivati ugovor sa Toplanom o željenoj temperaturi u zgradi", dodaje ona.

Ukoliko se Skupštine stanara odluče i da im Toplana ugradi novu opremu na radijatore, ovde će takođe potpisivati ugovore za to. Toplanin Odsek za odnose sa potrošačima radiće od 8:00 do 19:30 radnim danima, a subotom od 9 do 13 časova.

Branka Bežanov napominje da informacije o grejanju, toploj vodi i novom načinu obračuna građani mogu dobiti i putem sajta Toplane (www.nstoplana.rs) koji je sada interaktivan, pa je moguće ostaviti komentar ili postaviti pitanje na koje će se, kako ona kaže, truditi da svima blagovremeno odgovore.

  • Ranko samardžija,Novi Sad Rume

    06.03.2011 12:49
    U ISTORIJI OVOG GRADA (ZNAM,JER SAM U GRADU DUŽE OD 50.GODINA) NISTE OVAKO LOŠE GREJALI. ŠTA OVO ZNAČI,ČIJA JE OVO NAREDBA.KAKO VAS NIJE SRAMOTA,POSKUPELI STE DO NESLUĆENIH VISINA A OVAKO LOŠE GREJET SVOJE GRAĐANE
  • Ranko samardđija,Novi Sad Rume

    06.03.2011 12:43
    permanentno loše grejanje
    Zaista kako vas nije sramota.
    Toliko mnogo ste poskupeli vaše usluge a tako loše grejete građane ovog grada.
    Vi dobro znate da u istoroji grada nikada ovako loše niste grejali.Pitam se dali da vam otkažem grejanje i nabavim grejno telo bilo koje vrste i grejem moje ukućane na čvrsto gorivo.

    ZNATE LI VI GOSPODO ŠTA RADITI GRAĐANIMA OVOG GRADA. DALI IMATE I MALO MORALA DA KAŽEM I MALO LJUDSKOG PONOSA.
  • 04.10.2010 10:31
    Eh,
    drage moje Dražine unukice danas za posao na jaslama novosađana nije dovoljno samo da javno dajete podršku vašim stranačim liderima na ovom sajtu....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.