Pavličić ostaje na čelu gradskih demokrata?

Gradonačelnik Igor Pavličić, mogao bi ponovo da bude izabran za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke, na stranačkim izborima koji će se održati 23. oktobra.

Gradonačelnik Igor Pavličić, mogao bi ponovo da bude izabran za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke, na stranačkim izborima koji će se održati 23. oktobra.

Neposredne izbore zakazao je Izvršni odbor Demokratske stranke, a izborne radnje počele su početkom septembra. Pravo da bira i bude biran ima svaki član stranke koji ima prebivalište u Novom Sadu duže od pola godine, a koji je platio članarinu.

Podsetimo da je prilikom Pavličićevog izbora 2006. godine, njegova protivkandidatkinja bila Jelena Jevtić, koju je podržavao tadašnji predsednik Pokrajinskog odbora DS-a, Goran Knežević, dok je aktuelni gradonačelnika imao podršku svog kuma, pokrajinskog premijera Bojana Pajtića.

  • 04.10.2010 23:03
    Pekamska "izvorna"
    Rodni je od Novog Sada napravio "Pekam".
  • ne dirajte

    04.10.2010 10:29
    Ma ne dirajte nam Pavličića, divna je marioneta! Sve što mu kažu on lepo i uradi!
  • Sestra

    04.10.2010 07:40
    Zasto?
    Zašto niko ne pominje da je i sestru zaposlio kao svog personal manager-a ili kako se to već zove u DS žargonu :(

    Jadni Novi Sad sa takvim gradonačelnikom :(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti