Novi Sad: 37.000 zahteva za legalizaciju

Ministarstvo prostornog planiranja razmatra mogućnost da do juna produži rok za legalizaciju objekata.

Ministarstvo prostornog planiranja razmatra mogućnost da do juna produži rok za legalizaciju objekata. Na tu meru odlučili su se zbog toga što je proces legalizacije dosta usporen, kako zbog visokih cena taksi, tako i zbog nepotpune dokumentacije koju građani podnose.

U Novom Sadu je od 37.000 predatih zahteva sva potrebna dokumentacija evidentirana na svega 2.000 dokumenata.

Prema postojećem pravilniku građani koji do 31. decembra zaključe ugovor o uređenju gradskog zemljišta dobijaju popust od 60 odsto za legalizaciju stambenog objekta do 100 kvadrata.

  • 13

    04.10.2010 07:18
    Ima jedan kucerak....
    Pa kakvi strucnjaci rade na obradi zahteva za legalizaciju,sociolozi(veoma cesto pijani,tj.svakodnevno),ljudi sa sumnjivim diplomama,ali dobrim knjizicama-partijskim,pravi strucnjaci su skoro svi izbaceni iz ovako strucno odabrane ekipe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti