Od večeras topli radijatori

"Toplana" će danas početi sa toplim probama, a radijatori u novosadskim stanovima će biti topli najranije u večernjim časovima.  
"Toplana" će danas početi sa toplim probama, a radijatori u novosadskim stanovima će biti topli najranije u večernjim časovima.

Portparolka ovog preduzeća, Jelena Vujin, kaže za Radio 021 da će za uspostavljanje normalnog režima rada ipak biti potrebno nekoliko dana."Nisu se stekli uslovi za početak grejne sezone, ali da bismo izašli potrošačima u susret, danas počinjemo sa toplim probama", rekla je ona.

Za sve informacije građani se mogu javiti na besplatan broj 0800 100 021 ili službi reklamacija na broj 4881 - 104.

Grejna sezona zvanično počinje 15. oktobra, a da bi grejanje počelo pre tog datuma potrebno je da tri dana uzastopno temperatura izmerena posle 21h bude manja od 12 stepeni.

  • Dragan Detelinara

    06.10.2010 22:58
    grejaza
    Kad ce to grejeanje evo ga cetvrtak i nista.......
  • 06.10.2010 09:15
    Pitajte Radu Marinkova zašto nema grejanja. On je u Toplani zadužen za odnose sa javnošću. Kažu, hoće da učine ustupak građanima i da nam puste ranije grejanje. To je neprimerena drskost. S obzirom da plaćamo cele godine, što nema nigde u svetu, trebalo bi da nam puste grejanje čim malo zahladni, a ne da čekamo tri dana ispod 15 stepeni. O prevari koju spremaju sa novim načinom naplate, ne bih ovaj put.
  • @Soka

    06.10.2010 08:26
    Nije kod toplane
    Taj SPO-ovac ne zivi pored toplane, a pustili su mu grejanje...
    Taj SPO-vac je kupio stan na Beogradskom keju 19 kada je u Toplani postao savetnik direktora, a od novaca zaradjenih radeci sest-sedam godina od cega bar 4-5 godina u skolama na odredjeno vreme.
    Neki zli jezici tvrde da bi njegov profesor iz elektrotehnicke skole, maletic, mogao detaljnije da objasni otkud ti novci.
    Blago njegovim komsijamaa......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.