Počela grejna sezona

Novosadska toplana danas je startovala sa grejnom sezonom, kao prva toplana u Srbiji koja je počela sa grejanjem.
Novosadska toplana danas je startovala sa grejnom sezonom, kao prva toplana u Srbiji koja je počela sa grejanjem.

Prema rečima direktora tog preduzeća Vladimira Jelića, u Beogradu danas tek počinju tople probe, a dobar deo toplana u Srbiji još uvek nema dogovorenu isporuku energenata i počeće da greju tek od 15. oktobra. Uslovi za početak sezone su se stekli budući da su temperature spoljnog vazduha, izmerene u 21 sat, tri večeri uzastopno bile niže od 12 stepeni. Sve probe su završene, a Toplana je saopštila da je tehnički spremna da zagreva stanove Novosađana.

Ipak, kako se ističe, zbog složenosti sistema, isporuka toplotne energije neće ići po istoj dinamici za sve korisnike. Normalizacija grejanja će biti postepena i može potrajati nekoliko dana dok se sistem ne stabilizuje, pa su iz Novosadske toplane zamolili sugrađane da imaju strpljenja. To se posebno odnosi na građane s područja nove i stare Detelinare jer se u tim delovima grada puni sistem i grejanje će dobiti tek večeras.

Svi kojima su potrebne informacije o početku grejne sezone mogu da pozovu Toplanu na besplatan broj Korisničkog servisa 0800/100-021, odnosno da se telefonom na brojeve 4881-104, 423-712 i 420-853 ili da dođu lično u prostorije Toplane na prvom spratu Spensa.

  • @Deran

    09.10.2010 11:46
    A sta su govorili eksperti sa tobom na celu na pocetku grejne sezone do 2008 godine, jel Derane?
  • Deran

    07.10.2010 22:29
    Opet nema grejanja
    Eksperti nas lažu kao i prošle godine, a pola grada nema grejanje.
    Novo Naselje i Grbavica pored Detelinare nema grejanje!
  • Liman 4

    07.10.2010 21:58
    Grejanje nije počelo. Šta reći.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti