25 porodica uselilo u stanove na Novom naselju

Dvadeset pet porodica palih boraca i ratnih vojnih invalida juče je dobilo ključeve stanova u zgradi na Novom Naselju izgrađenoj novcem iz budžeta grada.

Dvadeset pet porodica palih boraca i ratnih vojnih invalida juče je dobilo ključeve stanova u zgradi na Novom Naselju izgrađenoj novcem iz budžeta grada. Gradonačelnik Igor Pavličić i članica Gradskog veća zadužena za dečju i socijalnu zaštitu Sanja Stojanović uručili su ključeve stanova porodicama koje će narednih deset godina biti oslobođene plaćanja zakupnine.

S druge strane, Udruženje boraca ratova od 1990. godine izrazilo su sumnju u pravilnost rada gradske Komisije koja je raspodelila stanove.

Predsednik Udruženja Nikola Mandić, jedan od onih kojima je dodeljen stan, kazao je da je među sedam članova Komisije svo troje delegiranih ispred "zainteresovane strane" pripada istom boračkom udruženju, da se kod rangiranja kandidata kriterijumi nisu dosledno primenjivani i da je rang lista ozvaničena a stanovi podeljeni pre nego što je istekao rok za žalbu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti