Batez: Letenka postaje trenažni centar do 2020.

Letenka bi mogla da bude pretvorena u vojvođanski trenažni centar, najavio je pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez.

U ovom trenažnom centru jedan od objekata za pripremu bio bi namenjen za paraolimpijce.

Ovaj kapitalni projekat mogao bi, prema rečima Bateza, da zaživi do Letnjih olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine.

  • Kufik

    07.10.2016 08:50
    Pameti treba ??
    Ajde uredu za Letenku i treba , a zašto ne i ANDREVLJE to je već sređeno, pa da ta dva objekta sa izgrađenim bazenom i još malo terena budu baza za pripreme sportista , a ne da političari tamo krkaju i privode............ To bi se višestruko isplatilo i naplatilo od korišćenja naših i stranih sportista koji bi tamo trenirali, više bi taj objekat zaradio za jednu godinu nego prošlih 5, ako je i bilo zarade.
  • 314pezos

    05.10.2016 22:58
    Ma kakav trenažni centar ... pokrenite ono zbog čega je Letenka i napravljena, neka zaživi opet ORA, put grebenom Fruške gore je u očajnom stanju, Fruška gora takođe
  • Perica

    05.10.2016 21:58
    TOKIO
    "Ovaj kapitalni projekat mogao bi, prema rečima Bateza, da ZAŽIVI do Letnjih olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine."
    Kad bi oni to koristili?????????g.sekretaru

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.