Pavličić ponovo šef novosadskih demokrata

Na neposrednim izborima za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke u Novom Sadu, Igor Pavličić (40) je kao jedini kandidat ponovo izabran za šefa demokrata koje predvodi od 2006. godine.  
Na neposrednim izborima za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke u Novom Sadu, Igor Pavličić (40) je ponovo izabran za šefa demokrata koje predvodi od 2006. godine. On je ujedno bio i jedini kandidat.

Izborna komisija demokrata je saopštila da je izabrano i 20 članova Gradskog odbora DS, od 23 kandidata koji su bili na listi.

Očekuje se da do kraja godine bude održana i Izborna skupština u pokrajinskoj organizaciji koja je trebalo da se održi početkom oktobra, ali je u međuvremenu odložena do daljnjeg.

Jedini kandidat će biti aktuelni šef vojvođanskih demokrata Dušan Elezović.

 

  • Goran

    28.10.2010 19:53
    prirhfj@yahoo.com
    Bez da imam bilo sta za ili protiv - taj covek se doima smusen, ne siguran u sebe i ono sto radi, kao neko ko lako udovoljava onima iznad sebe a pregazi one koji mu se serviraju kao slabiji. Ja ga nebi ni za predcednika kucnog saveta a mesne zajednice da ne pominjem... ne stabilan porodicni zivot, javna ljubavnica, nikakva licna postignuca.. zaista njegova pojava jasno prikazuje realnu situaciju - jadni mi
  • 28.10.2010 07:29
    Bravo - kadim se da su se vodili prema sposobnostima! Cestitam i zelim njima svima da ih vise nikad ne vidimo ovako u paketu.

    Ova gradska vlast u kakvom god obliku na celu sa gradonacelnikom je katastrofalna. Nista ne funkcionise, rupe na putevima po periferiji i ne samo periferiji, dok se centar licka po n-ti put - pitam se zasto?

    1. Rupe posle ko zna kojeg po redu kopanja kod Umetnicke skole ni posle par nedelja nisu zatrpane.
    2. U Ilije Bircanina kao da grade metro - radovi traju mesecima.
    3. Pauk nema pametnija posla vec odnosi automobile ispred vrtica na Trgu Majke Jevrosime, automobile roditelja koji dovode decu u vrtic, dok su im po bulevarima i ulicama u desnoj traci (recimo Kornelija Stankovica) naparkirani nasi komotni sugradjani koje mrzi da traze parking mesto.
    4. Parking servis se zanima naplacivanjem kazni i sirenjem zona, umesto da stvara uslove za normalno parkiranje, gradi garaze i sl. Do kraja ce ljudima osvanuti inkasant u garazi i naplacivati parkiranje.
    5. Po periferiji su rupe ogromne - vozi se bukvalno slalom po ulicama (provereno za Detelinaru) - gradje celnike zabole za ovo - valjda nisu sa Detelinare, pa nisu obavesteni.

    Ali zato:

    1. U centru su menjali mermer ispred Gradske kuce - valjda onaj prethodni nije valjao, izlizao se, sta li?
    2. Ispred Bazara stavljaju - sta je ono - behaton? Koliko je ovo kostalo? Nekoliko miliona? Koliko su ulica mogli da okrpe za te pare? To medjutim nije toliko isplativo kao ovo - jer - gde se ne vrti para, ne moze ni da se uzme neka provizija.
    3. Kej? Bez komentara.

    Ovo je samo nekoliko primera sposobnosti novoizabranog celnika svega i svacega.
  • Novi izbori

    25.10.2010 17:40
    Nova sansa
    Svi za konobara Duleta naseg Elezovica i AD Vojvodina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti