Održan Vinski lavirint (Foto)

Proteklog vikenda na Petrovaradinskoj tvrđavi je održana manifestacija Vinski lavirint, na kojoj su posetioci mogli da da uživaju u vinima iz 30 vinarija iz šest zemalja.
Proteklog vikenda na Petrovaradinskoj tvrđavi je održana manifestacija Vinski lavirint, na kojoj su posetioci mogli da da uživaju u vinima iz 30 vinarija iz šest zemalja. Za ovu priliku specijalno su osvetljene podzemne vojne galerije na Petrovaradinskoj tvrđavi, a za muziku su se pobrinuli tamburaši. Takođe, u hodnicima su posetioce dočekivali mladići i devojke obučeni u kostime sa kraja 18. veka. Vina su bila izložena u četiri sobe koje je delilo i po nekoliko stotina metara hodnika. Posetioci su mogli da ih degustiraju i kupe, a bili su izloženi i kolači i poslastice.
  • Zloban

    25.10.2010 07:19
    He, he, svi nešto čitaju materijal sa razumevanjem, drže noseve u čašama, a kod kuće piju pivo iz PET ambalaže...
  • Petar

    25.10.2010 06:44
    !
    Nisam bio i sad se kajem........:-(
  • Vinaros

    25.10.2010 06:31
    mmmm
    Bilo je sjajno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti