Toplana šalje pomoć Kraljevu

Većina zaposlenih, na čelu sa direktorom Novosadske toplane, donela je odluku da uputi pomoć Kraljevu, teško pogođenom u zemljotresu.
Većina zaposlenih, na čelu sa direktorom Novosadske toplane, donela je odluku da uputi pomoć Kraljevu, teško pogođenom u zemljotresu.

''Prikupićemo sredstva od oko tri miliona dinara, koja će, nadamo se, biti usmerena na rešavanje problema bar jedne porodice pogođene zemljotresom, te će joj na ovaj način biti obezbeđen krov nad glavom'', istakao je direktor Novosadske toplane Vladimir Jelić.

Direktor Novosadske toplane će od svoje novembarske plate izdvojiti 70 odsto, dok će ostali zaposleni izdvojiti deo plate u skladu sa svojim mogućnostima, dodato je u saopštenju tog preduzeća.

  • jellena

    06.11.2010 16:18
    bravo :)
    bravo jos jednom, vecina nas zna, iako to ne zeli
    da prizna,da svi ti ljudi rade za neki normalan prosek a ipak odvajaju iz svojih usta i usta svoje porodice da bi pomogli ugrozenom narodu!!!
    najlakse je negativno komentarisati humane gestove! hajde svi da ucinimo nesto makar malo slicno, koliko nas se setilo da bar jedan sms od 50 din pusti u humane svrhe...??
    Svaka cast jos jednom!
  • Novosadjan

    06.11.2010 07:33
    Svaka cast
    za Toplanu i njene radnike!
  • Mladja

    06.11.2010 00:46
    Skroman
    Ja se odričem kompletne plate za mesto direktora. Meni (i mojim unucima) biće dosta tek po koja kombinacija mesečno! :-)))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.