Ajkule u Novom Sadu!

Posle pirana u Dravi i velike bele ajkule u Jadranskom moru, o čemu su brojne kvalitetne dnevne novine rado i naširoko pisale, vodeni predatori stigli su i u novosadski Dunavski park.
Posle pirana u Dravi i velike bele ajkule u Jadranskom moru, o čemu su brojne kvalitetne dnevne novine rado i naširoko pisale, vodeni predatori stigli su i u novosadski Dunavski park. Jutro u Dunavskom parku izgledalo je kao i svako drugo. Sunčevi zraci pomaljali su se kroz krošnje, voda u jezeru bila je mirna. Deca su gnjavila roditelje, floru i faunu, penzioneri su hranili golubove. Isa i Bisa zajednički su prevazilazili svoje bračne probleme, trudeći se da posle letošnje pauze obnove ljubav i strast u svom usahlom braku. Tada se na površini vode pojavilo nešto neuobičajeno...noćna mora svih surfera, plivača, potrošača sadržaja masovne kulture i ovog kajakaša. Ok, šta sad? Preživeo je, tvrdi Internet. Ozloglašeno peraje je već ranjeno u bici sa noćnim posetiocima parka ili radnicima "Gradskog zelenila". Broj žrtava nije poznat. Pošto je Dunavski park poznato okupljalište zaljubljenih, podrazumeva se i da je ajkula na put do Novog Sada povela svog malo teže ranjenog saputnika. Ne znamo da li su i oni u braku za ceo život, ali za sada, očigledno, dobro funkcionišu. Isa i Bisa su ignorisali novi bračni par u jezeru, a ni ajkule nisu bile preterano zainteresovane za poznanstvo sa pernatim komšijama. Moguće je da su novi gosti čuli da, uprkos svojoj eleganciji i prefinjenosti, pobesneli labudovi mogu čoveku i ruku da polome. Golubovi su se držali podalje od jezera, ali postali su vrlo drski prema ljudima. Sada se više ne podrazumeva da staza kojom vi gazite naprosto ne može da bude staza na kojoj će leteća štetočina da stoji. Gledaju vas sarkastično i ne pomeraju se čak ni po cenu da se sapletete o njih. Ni drugi pripadnici ptičjeg carstva nisu želeli da se približe jezeru, setivši se možda scene sa papagajem i ajkulom u "Deep blue sea".
  • 238PE

    27.11.2010 08:02
    hahaha
    Dobri ste,nasmejao sam se.Konacno i nesto saljivo i vedro a ujedno i opasno po zivot.Hahaha.Nije iskljuceno da ce reporter u skorije vreme videti i strasnu azdahu sa tvrdjave kako vitla ajkule.Cekam sledece fotke iz mracnih dubina jezerceta.
  • D.

    26.11.2010 09:22
    :)
    ...trudeći se da posle letošnje pauze obnove ljubav i strast u svom usahlom braku...

    :))))

    hahaha, kako dobar tekst! Dobra ideja.
  • Mix

    26.11.2010 01:34
    Zanimljivo,bash dobra ideja :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti