Bomba na Podbari

Na prozoru jedne kuće u Ulici Bele njive na Podbari danas je otkrivena ručna bomba.
Na prozoru jedne kuće u Ulici Bele njive na Podbari danas je otkrivena ručna bomba.

Portparolka policije Mileva Tomić je potvrdila za Radio 021 da je kontradiverziona jedinica uspela da ukloni bombu, koja je odnesena u policiju i demontirana. Dojava o bombi je stigla nešto nakon 15 sati, a ona je demontirana sat vremena kasnije. Zbog potencijalne opasnosti po okolinu, tokom demontaže bombe stanovnici okolnih kuća i obližnji dom zdravlja bili su evakuisani, rekla je Tomićeva.

Prema njenim rečima, nepoznati počinilac, za kojim policija traga, na prozor je postavio bojevu ručnu bombu M-75.

  • Podbarac

    25.11.2010 20:02
    Who done it?
    Ne bi me zacudilo da je to novi izum investitora da se rese prizemnih kuca i obezbede lokaciju za buducu zgradu... Gazda nece da proda, pa mu oni pomognu da se predomisli!
  • Sasa

    25.11.2010 17:34
    Ambulanta je u Jug Bogdana, ali je njeno dvoriste jako duboko prema ulici Bele Njive, verovatno je bomba postavljena na neku od kuca koje nalezu ili su u blizini ambulantinog dvorista.
  • peca

    25.11.2010 17:04
    ambulanta je u jug bogdana koja je sledeca paralelna. a ambulanta se oslanja na kuce koje su bile u opasnosti od eksplozije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti