Takmičenje za mlade preduzetnike

U računarskoj gimnaziji "Smart" u Novom Sadu u utorak je održano takmičenje za mlade preduzetnike "Plejer", koje predstavlja online igru za mlade preduzetnike od 15 do 30 godina, a u kojoj se nadmeće 3.500 učesnika iz celog sveta.

U računarskoj gimnaziji "Smart" u Novom Sadu u utorak je održano takmičenje za mlade preduzetnike "Plejer", koje predstavlja online igru za mlade preduzetnike od 15 do 30 godina, a u kojoj se nadmeće 3.500 učesnika iz celog sveta.

Igra predstavlja polaznu tačku koja će buduće mlade preduzetnike testirati, naučiti kako da razmenjuju i razviju svoje poslovne ideje uz aktivnu poslovnu zajednicu i korišćenje posebnih alata za razvoj solidnog poslovnog razmišljanja i modela. Cilj je da kroz interaktivan način upozna mlade buduće preduzetnike bez obzira na njihov uzrast, sa pitanjima na koje će naići prilikom osnivanja sopstvenog poslovanja u budućnosti.

Među učesnicima iz celog sveta je i 35 učenika-kandidata iz Srbije.
Ceremonija proglašenja pobednika sa najinovatinijim idejama je u Portugaliji krajem februara.

  • B

    02.12.2010 03:35
    To treba modifikovati
    U svetu preduzetnici imaju jedne probleme, a kod nas druge. Evo par pitanja: Šta raditi kad Vam carina/inspekcija/poreznici blokiraju račun na ogroman iznos pod besmislenim obrazloženjem na koje ne možete da se žalite, jer nemate kome? Kako naplatiti robu koju ste prodali velikom trgovačkom lancu za manje od 250-300 dana (kako je uopšte naplatiti) u državi gde nema pravne zaštite poverilaca? To su prava pitanja.
  • Dr Petrović

    01.12.2010 17:21
    Baš lep način
    Da za nikakve novce skupljaju naše ideje i da za to daju silnu nagradu.
    Koji "genije" je to organizovao, a koji "evgenije" odavde na to naseo i prodao našu mladost u bescenje?
    Dokle će da trguju sa nama kao sa kokoškama, ovcama...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti