Izbrisano 36 stranaka iz Novog Sada

Ukupno 36 novosadskih partija izbrisano je iz registra političkih organizacija pošto je na snagu stupio Zakon o političkim partijama.
Ukupno 36 novosadskih partija izbrisano je iz registra političkih organizacija pošto je na snagu stupio Zakon o političkim partijama.

Među ugašenim partijama su Koalicija zelenih, Svesrpski narodni pokret, Građanska stranka, Evropska Vojvodina, Radikali Srbije, Savremena Srbija i druge nepoznate stranke.

Trenutno je u Novom Sadu aktivno devet stranaka. U tih devet se ubraja i stranka Udruženih penzionera i socijalne pravde Ivane Brlić. Tu su još Narodna partija Maje Gojković, Reformisti Vojvodine, Liga Socijaldemokrata Vojvodine i Vojvođanska partija Aleksandra Odžića.

Preostale četiri partije su stranke nacionalnih manjina Rumuna, Makedonaca, Crnogoraca i Rumuna, piše Nacionalni građanski.

U Srbiji je ukupno izbrisana 501 stranka.

  • 08.12.2010 08:56
    Najlakse je s parolama !!!
    Ako ćemo parolama da se igramo,poput Saleta, ondak jedna aktuelna : "Srem radi, Novi Sad se gradi" !!! Istina :(
  • neobjektivni posmatrač

    07.12.2010 23:38
    znam za slučaj
    Dvoje su se tako smuvali
  • G

    07.12.2010 21:06
    @@Limanka - a sa kime si ti podelio imovinu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti