Parkiralište kod Instituta pod naplatom

Parkiralište kod Instituta u Sremskoj Kamenici od sledeće nedelje biće pod naplatom.

Parkiralište kod Instituta u Sremskoj Kamenici od sledeće nedelje biće pod naplatom. Parking servis je saopštio da se parkiranje neće naplaćivati do ponedeljka ujutro u 7h kada zvanično počinje naplata.

Parkiralište je pod rampom, što znači da se parking naplaćuje na izlasku sa parkirališta, a cena za sat parkiranja košta 35 dinara. Parking kapaciteta 204 mesta će se naplaćivati svakog dana od 7 do 20 časova.

Saopšteno je da je parkiralište izgrađeno na inicijativu Instuta koji se zbog velikih problema sa parking prostorom, za pomoć obratio Upravi za saobraćaj i puteve Grada.

  • Bosko

    14.01.2011 17:18
    Lopovluk
    Zalosna si zemljo Srbijo,zalostan si Novi Sade...Pa niko ne ide u bolnicu zato sto mu je dosadno. Pored svih muka koje jadni narod ima,jos sad treba razmisljati i plaćati parking... Novi Sad ima oko 6000 parking mesta pod naplatom koji se dnevno naplaćuju 14 sati,pa puta 35 dinara u proseku,pa vi izračunajte koliko se dnevno slije para u parking servis,a njihov jedini trošak je četka i kanta farbe....BRUKA I SRAMOTA...
  • Red Neck

    15.12.2010 07:19
    Šta je sledeće za naplatu-groblje?
    Prevršili su svaku meru bezobrazluka? U gradu se naplaćuje harač koji se stalno proširuje na nove zone da bi oni delili debele plate a parkinzi su izgrađeni novcem građana! Ali ovo... niko tamo ne ide zabave radi ... a sada gledaj na sat da li ti ističe parking a neko najbliži je možda na operacionom stolu! Šta je sledeće? Naplata parkinga na groblju...za vreme sahrana?!
  • zec

    09.12.2010 07:47
    :@
    zarađivanje na tuđoj nesreći!
    a i posete na institutu su do 17. možda su mogli da razmisle da ne naplaćuju do 20h, a da npr počnu naplatu pre 7, kada ljudi već dođu da čekaju da prime svoju hemoterapiju?!
    stravično!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti