Direktor Stana podneo ostavku

Direktor JKP "Stan" Milenko Peričin, direktorka pravne službe Snežana Krivokuća, kao i direktor sektora za održavanje Aleksandar Mudrinski podneli su ostavke.

Direktor JKP "Stan" Milenko Peričin, direktorka pravne službe Snežana Krivokuća, kao i direktor sektora za održavanje Aleksandar Mudrinski podneli su ostavke.

Kako je rekao Peričin, razlog je što Grad nije ispoštovao dogovor sa štrajkačima. - Grad nema volje da sarađuje. Ja ne mogu da se s tim izborim i tražim da me na narednoj sednici razreši dužnosti - kaže Peričin.

Bez obzira na ostavke, štrajk se nastavlja, a ne rade skoro svi zaposleni. Radnici traže da se potpiše kolektivni ugovor, pojedinačni kolektivni ugovori, kao i da Grad izmiri oko 7 miliona dinara duga ovom preuzeću do 15 decembra.

I dalje se poštuje minimum procesa rada. U ovoj firmi je zaposleno oko 400 ljudi.

  • Andro

    09.12.2010 10:01
    Prosto k'o pasulj
    Stvari su vrlo jednostavne.
    Pametni ljudi se ne bave politikom.
    Stranke, već prema dogovoru, postavljaju svoje kadrove na mesta direktora javnih gradskih preduzeća, bez obzira na kvalifikacije koje oni imaju za taj posao. Bitno je da se popune direktorska mesta.
    Pošto nema pametnih, ovi nisu sposobni da reše probleme koji ih sačekaju na takvom mestu.
    Još ako pokušaju (a većina pokušava, pošto je u politiku i ušla radi lične koristi a ne da radi u korist građana) i da ukradu neku mrvicu za sebe, pa ih uhvate, tim gore.
    Dakle, rešenja, u ovakvom partijskom sistemu, nema.
  • 09.12.2010 09:53
    sramota
    Sada Lisje može da nastavi da kreči, zida, održava Mesne kancelarije.... bez ikakvih smetnji. Kanda se Bubnjević priprema za novog direktora ZIGa a groblja su nam zapuštena a naravno to nikog nije briga.
  • HadžiBranko

    09.12.2010 06:40
    Čekamo još direktora Vodovoda! Još malo i gotov je!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti