Grad prodaje ogroman plac u Industrijskoj zoni

Novi Sad je od nedavno u katalog lokacija za prodaju stavio zemljište od 23 hektara u Industrijskoj zoni Sever.

Ovo je jedna od poslednjih velikih parcela koje poseduje Grad. Potencijalnom kupcu se nudi prostor od 115.000 kvadrata. Plac se nalazi između Bulevara Evrope i Ulice profesora Grčića, a može joj se prići sa juga iz ulica Josifa Pančića i Mileve Simić.

Ova parcela od 23 hektara je trenutno neuređeno zemljište koje razdvaja već postojeće privredne i industrijske objekte od porodičnih kuća na Klisi.

Početna cena ove parcele za sada nije poznata, a potencijalni kupac bi na njoj mogao da sagradi industrijski kompleks ili neki slični proizvodni pogon. Ovde je dozvoljena izgradnja objekta do dva sprata, odnosno površina svih etaža može da bude do 345.000 kvadrata, što je veličine tri Spensa ili gledajući poslednji industrijski objekat koji je sagrađen, fabriku "Lear", u budući pogon bi moglo da stane 10 takvih fabrika.



Zbog svoje veličine i blizine Bulevara Evrope koji ga direktno povezuje sa autoputem, kao i kanalom DTD, ovaj prostor je veoma pogodan za bilo koju vrstu proizvodnje.

Novi Sad ovu parcelu do sada nije nudio na prodaju.

  • Makarone

    20.09.2017 20:37
    Plac
    Ovaj plac je pored moje kuće i ne da može da se razdeli na 3-4 dela, nego bez problema na 9-10 dobrih placeva koji bi otišli po 35-40 eura po kvadratu za gradnju kuća, posto je sa 3 strane stambeno naselje a samo sa 1 industrijska zona. Ali, tako niko od tajkuna neće moći da ga uzme za tepsiju ribe, protera 2 puta ulta preko njega i proda po 3 puta većoj ceni.
  • /

    20.09.2017 19:09
    /
    pajtic lopov sve vam je rasprodao... uh pardon
  • Zivan

    20.09.2017 17:10
    To je dovoljna prostrana površina da bi se mogla preparcelisati u tri, čertiri i u svakoj bi bilo mesta za veliku tvornicu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti