U krug na Bulevaru Evrope

Od danas će Novosađani moći da koriste i treću deonicu Bulevara Evrope, na kojoj se nalazi i prvi kružni tok u Novom Sadu.
Od danas će Novosađani moći da koriste i treću deonicu Bulevara Evrope, na kojoj se nalazi i prvi kružni tok u Novom Sadu. Gradonačelnik Novog Sada, Igor Pavličić, kaže za 021 da projekat nije gotov i da će ostatak radova od Rumenačkog puta do auto-puta Subotica-Beograd biti gotov na proleće.

"U sledećoj godini nas očekuje ostatak radova, pre svega izgradnja pešačkih i biciklističkih staza, što bi, prema procenama, trebalo da bude gotovo početkom naredne godine", naglašava Pavličić.

Pokrajinski premijer, Bojan Pajtić, navodi da je ova deonica puta od velikog značaja, kako za grad, tako i za povezivanje ostalih mesta u Vojvodini sa Novim Sadom.

"Ova investicija ima višestruk značaj, kako za Novosađane, kojima će obezbediti jedan urban način života i kretanja kroz svoj grad, tako i za stanovnike ostalih mesta kojima će mnogo značiti bolja povezanost sa glavnim gradom Vojvodine", kaže Pajtić.

Na raskrsnici Kornelija Stankovića i Bulevara Evrope se nalazi i prvi kružni tok u našem gradu, a opšti utisak je da će sugrađanima ipak trebati još neko vreme dok se ne priviknu na ovo modernije rešenje za problematične raskrsnice.

  • apu

    30.12.2010 08:21
    ...
    samo ne znam kako li bi izgledala da je zavrsena(deonica puta/bulevara/cega god). ulicna rasveta postavljena na 30% a pritom NE RADI NA 95 % DEONICE, 39 poklopaca za sahtove nedostaje samo sa jedne strane (drugu nisam stigao da prebrojim), trotoar misaona imenica, biciklisticka staza takodje, klupe i kante za smece u planu da se postave (nadam se) do 2211. god.

    KATASTRASNO!!!! ali, nek' su se oni nama slikali lepo...
  • bogdan

    29.12.2010 08:14
    odgovor novosađanki
    član gradske vlade zadužen za saobraćaj/diplpmirani fotograf/nije u ljubavi sa žutima nezna da vozi u kružnom toku a i nisu mu dali da se ugradi pa eto...
  • Jogi Letač

    29.12.2010 07:57
    Eno ga neki golf jutros u sred kružnog toka. Zaleteo se baja, valjda je mislio da je obična raskrsnica i izleteo u unutrašnji krug. Mora da je vozio dozvoljenih 50 kad nije uspeo da stane :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti